Mechatronica

'Mechatronica' staat voor de combinatie van mechanica en elektronica. En dat heeft weer alles te maken met het specialisme van Itter; het automatiseren van nieuwe of bestaande productieprocessen voor verspanende bewerkingen van metaal en kunststoffen. Bovendien kunt u bij ons ook complete machines laten fabriceren, standaard of tailor-made en voor elke denkbare toepassing.Technologie à la carte!

Hoog gekwalificeerde vakmensen maken bij Itter hoogwaardige 'Mechatronica'. Met veel aandacht voor research, en de vinger aan de pols van de technologische ontwikkelingen. Onze kennis, kunde en ervaring is gekoppeld aan hypermoderne productiefaciliteiten. Optimale service en een open oog voor de eisen van onze klant zijn kenmerkend voor onze onderneming. Het resultaat: effectieve, economische oplossingen en tevreden opdrachtgevers.

Itter heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van het ontwikkelen van speciale projecten voor o.a. medische, met name dentale sector. Moderne CAD systemen en uitgebreide test faciliteiten zijn hiervoor aanwezig.

Maar ook de ontwikkeling van speciale projecten voor de metaal en kunststof verwerkende industrie m.b.v. camera systemen behoort tot de mogelijkheden.