Dental

ITTER BV is de enige Nederlandse producent van dental equipment zoals behandelstoelen en instrumentenunits. Sinds augustus 1998 beschikt Itter Electronics BV ook over haar eigen verkoopafdeling met de naam ’Itter Holland Dental’.

Producten:

Het huidige productpallet bestaat uit de volgende producten:

Behandelstoel Luna III:
 

Door de toepassing van nieuwe electronica en andere slimme ontwikkelingen, biedt Itter een moderne behandelstoel met zeer veel mogelijkheden. Speciale wensen, zoals een behandellamp aan de stoel, een afzuigarm met extra instrumenten of een complete unit aan de stoel zijn geen enkel probleem.

Garagemodel:

Het garagemodel is een nette behandel-unit op een fraai buizenstelsel. Wanneer de tandarts deze niet gebruikt, kan de unit worden weggezet onder bijvoorbeeld het bureau, zodat er extra ruimte voor de tandarts ontstaat.

Luna Z III:

De luna Z is een mooie verrijdbare unit waarbij de samenstelling van de instrumenten door de tandarts zelf kan worden bepaald. Door de draadloze bediening kunt u de unit zonder problemen door de praktijk bewegen. 

Al onze producten hebben dezelfde belangrijke kenmerken: ze zijn hygiënisch, van een hoge kwaliteit en beschikken over een mooi en ergonomisch design. De hygiëne is voor de patiënt duidelijk zichtbaar en de producten zijn eenvoudig te reinigen door hun gladde oppervlakken.

Bent u geïnteresseerd in onze producten, neem dan contact op met
onze verkoopafdeling.