Aluminium verspaning

Het overgrote deel van de activiteiten bestaat uit verspaning van aluminium producten. Zowel massieve aluminium platen en blokken als ook het nabewerken van aluminium extrusie profielen en gietstukken.

Veelal start het proces bij ons met een aanvraag. Middels ons ERP systeem calculeren wij de tijd en het materiaal dat benodigd is voor het product. Zodra de offerte opdracht is geworden starten wij de producten en leveren wij conform gevraagde levertijd en specificaties de producten uit.

Door onze ruime ervaring in de verspaning van aluminium worden we steeds vaker gevraagd om in een vroeg stadium mee te denken in het ontwerp van de klant. Met co-engineering adviseren we over maakbaarheid, mogelijke besparingen en de te gebruiken legeringen.

Machinepark voor aluminium verspaning

Wij beschikken over een ver geautomatiseerd en ultramodern machinepark welke een hoge kwaliteit waarborgt. Bovendien kunnen de meeste orders binnen een zeer korte productietijd gerealiseerd worden. U kunt ons inschakelen als toeleverancier van fijn mechanische producten in kleine en middelgrote series. 

Gegarandeerd precisiewerk

Een garantie voor nauwkeurig precisiewerk met behulp van de meest moderne CNC gestuurde freesmachines en bewerkingscentra met tot 5-assige CNC-besturingen en bewerkingslengtes tot 4 meter.

Wilt u meer weten over aluminium verspaning? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact op