Co-engineering

Steeds vaker worden wij in een vroege fase door onze klanten betrokken bij de productontwikkeling, ook wel Early Supplier Involvement genoemd. Deels omdat niet altijd alle kennis aanwezig is bij onze klanten op het gebied van maakbaarheid, materialenkennis, toleranties of oppervlaktebehandelingen maar ook zeker om gezamelijk een kostentechnisch goed maakbaar product te ontwikkelen.

Optimaal advies

Advisering op het gebied van de te kiezen en te verkrijgen materialen en legeringen, de oppervlaktebehandelingen en maakbaarheid zijn voor ons dagelijkse activiteiten. De co-engineering zien wij als een essentiële activiteit om onze klanten goed te kunnen bedienen.

Voorkom onnodige aanpassingen

Regelmatig ontvangen wij groepen engineers van onze klanten. We bespreken zaken als maakbaarheid, legeringen, toleranties, oppervlaktebehandelingen en geven een rondleiding door onze productie. Deze inkijk in een productieomgeving en praktische tips van ons werken in veel gevallen verhelderend en voorkomen in de toekomst onnodig veel aanpassingen in het ontwerp, op de tekening en onnodige communicatie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op